A jelek szerint csupán átverésről lehet szó.

A Telex szúrta ki, hogy a legnagyobb magyar szexpartnerkereső adatbázisát eladásra kínálják. Az eredeti poszt a redditen röppent fel, ahol bizonyítékot is mutattak az állítólagos adatbázisból. Továbbá a hír hozója azt is megemlítette, hogy számos celeb és politikus is megtalálható a sorok között, ami igencsak kellemetlen lehet majd az oldal tulajdonosainak.

A mellékelt részlet az állítólagos adatbázisból / Kép: reddit

A Telexnek nyilatkozó biztonsági szakértő szerint csupán egy átverésről van szó, ők ugyanis nem találták a darkweben az aukcióval:

„Nem hiszem, hogy eredeti lenne az adatbázis, többen is keressük a darkweben, de egyelőre se az áruba bocsátásnak, se magának az adatbázisnak nem találtuk nyomát”

Ezen felül a rosszlányok.hu oldal üzemeltetőinek nevében is reagáltak az eredeti poszt alá, ahol is cáfolták a tényt, továbbá megjegyezték, hogy teljesen máshogy fest az eredeti adatbázis.

A jelek szerint tehát csupán egy egyszerű átverésről van szó, de előbb-utóbb úgyis kiderül, hiszen ha valaki valóban megvásárolja az adatbázist, akkor azonnal kiderül, hogy valós-e vagy sem.

A borítókép csupán illusztráció, forrása: Pexels.com

Egy erős gépre vágysz?

×