Izgalmas új játékmód van kilátásban.

Úgy fest, hamarosan tényleg megkapjuk a régóta várt zombimódot. Miközben a mobiljátékosok már több alkalommal próbálhatták ki magukat a zombik ellen, a PC-sek viszont csak a custom játékmódokban próbálhatták ki a zombik elleni harcokat. Ez viszont eléggé gyerekcipőben járt. Hosszú idő után viszont most tényleg megkaphatjuk a minőségi zombimódokat, ráadásul egyből több játékmód is érkezhet az adatbányászok információi szerint.

A tesztüzemben már helyt állt korábban az Aréna mód. Nos, pont ennek alapjaira épít a PUBG zombimódja, ugyanis a fegyvervásárlás pontosan ezen elvek alapján működhet majd, kreditekért vehetünk majd magunknak fegyvereket, illetve felszerelést a harcok előtt. Aztán pedig indulhatunk is vadászni a legjobb barátainkkal, a jelek szerint ugyanis nem egy egyjátékos módról van szó szerencsére.

Erről a fejlesztők fentebbi képe is árulkodik, ahol is több láda is jelképezi barátaink hősi halálát. A kérdés csupán az, hogy mikor fog érkezni. Az adatbányászok szerint a 9.1-es szezonban érkezik majd, ami azért még kicsit arrébb van…

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

×