Az EA végre lerántotta a leplet a legújabb Need for Speedről.

Nem vezettek tévútra az elmúlt napok pletykái, a mai nap ugyanis végre hivatalosan is bejelentették a Need for Speed Hot Pursuit Remastered verzióját, ami a 2010-es Need For Speed résznek állít újabb örökséget. Akik esetleg régebbi motorosok, joggal gondolnak vissza a ’98-as Need for Speed III: Hot Pursuitra. A koncepció azonos, csupán a körítés változott napjaink trendjeinek megfelelően.

 

A legújabb rész trailerében egy viszonylag humoros és némileg nyomasztó történetet kapunk, ami az 510-es szám köré épül. Ez az a köridő ugyanis, mit főhősünk orra alá dörgöltek korábban, 10 évvel később pedig itt az idő, hogy visszaadja tartozását és lenyomja a „főgonosz” rekordját.

Őszintén szólva nem ájultunk el a grafikától, de ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a játék cross-play, azaz nemhogy PC-n, Xboxon vagy PlayStation 4-en, de még Nintendo Switch-en is játszhatunk mások ellen. Azt persze nem tudjuk, hogy a trailerben melyik verziót villantották meg, de remélhetőleg PC-n azért valamivel szebben fog kinézni, mint a rövidfilmben található pár snittben.

November 6-án fog kiderülni, hogy milyen játékot sikerült összehoznia ezúttal a Criterion Games csapatának. Kíváncsian várjuk, hogy milyen hangulat fog uralkodni a legújabb Need For Speedben.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×