Bizonyos megbízható források szerint tervben van egy Grand Theft Auto 5 alapján készülő mozifilm. Pletyka vagy valóság?

Bár tudjuk, hogy mindenki azt szeretné, egyelőre a GTA 6-ról nem érkeztek friss hírek. Úgy tűnik azonban, hogy a Rockstar valami mást is tervez a franchise-on belül, ami eléggé meglepheti a rajongókat.

A WGTC szerint a Grand Theft Auto mozifilm még az új játék megjelenése előtt érkezik.

Kép: Rockstar

Hét év telt el a GTA 5 megjelenése óta, azóta pedig a Red Dead Redemption 2 volt a Rockstar másik nagy projektje. A GTA Online és Red Dead Online ma is él és virul, sőt szép bevételeket termel a kiadónak. Talán ezek után már tényleg eljött az ideje annak, hogy a GTA-val foglalkozzanak, így még az is belefér, hogy elinduljon egy filmprojekt.

Erről egyébként a WGTC közeli forrásai adtak információt. Ugyanazok, akik leleplezték, hogy készül a Resident Evil 4 Remake, valamint a Netflix Witcher spin-off sorozata. Ezek közül mindkettő megerősítést nyert már, szóval ez sincs kizárva.

A hír szerint a projekt már kezdeti szakaszban van, és a GTA V eseményeit veszi alapul. Feltehetően Michael, Franklin és Trevor élőszereplős változatban jelennek meg. Persze még korai lenne találgatni, hogy kik is játszhatják majd a karaktereket, de valószínűleg a rajongókra lenne pár tippje.

Kép: Rockstar

Úgy tűnik, a játék sikere nem csak azt indokolta, hogy a cím megjelenjen a következő generációs konzolokra is, de a hatodik játék mellett még egy mozi is pénzt hozhat. A korai szakasz azonban azt jelenti, hogy egyelőre csak tervben van a film, szóval semmi sincs kőbe vésve. Sőt, az is lehet, hogy a szivárgás hamis.

Azt már nem is említjük, hogy a jelenlegi világjárvány miatt elég nehéz helyzetben van a filmipar, szóval ha készül is GTA film, arra még jó pát évet várni kell. Ugyanez elmondható a játékfejlesztésről is, ami hasonlóan megnehezítheti a GTA 6 fejlesztését és kiadását.

Persze a remény hal meg utoljára…

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×