Új sorozatunkban olcsó, de erős kártyákat nézünk át. Ha nem tudod, hogy milyen ligával indulj, vagy kire érdemes figyelni a Ligue 1 keretéből, mi segítünk.

Már csak egy nap és elindulhat a játék az ultimate és champions edition előfizetőinek. Bár az EA Play alatt is már pörgött a játék, az igazi csata csak most indul. A tavalyi évben a Ligue 1 és francia játékosok elég sok figyelmet kaptak. Az biztos, hogy néhány játékosuk idén is visszatér a metába, hisz már első héten érkezett egy Ben Yedder InForm, valamint Mbappé és Neymar továbbra is piszok erős. Ameddig ezeket a játékosokat beszerezhetjük, nézzük meg, hogy milyen játékosokból választhatunk alacsony költségvetésen. Ez a Ligue 1 kezdőszett.

Presnel Kimpembe OVR 81

A PSG belső védője idén is megnehezíti az ellenfél csatárainak dolgát. A játék elejére tökéletes védő, aki rendelkezik megfelelő védekezési és sebességi statisztikákkal is. Jelenleg a piacon nehéz beszerezni, de ilyen áron nem nagyon találunk jobb védőt nála a ligában.

Renato Sanches OVR 78

Számomra egy igen kiegyensúlyozott lap volt a FIFA 20-ban. Mind a FUTMAS, mind a TOTS kártyája szerintem nagyon erősre sikerült. Renato Sanches lapja elég kiegyensúlyozott idén is. Egy masszív kezdő középpályás, aki szerintem tökéletes látja el a feladatát. Játék elejére tökéletes.

Gelson Martins 80 OVR

Aki szereti a sebességet annak egy kötelező kezdőkártya. Jó dribbling statok mellé, 5 csillagos trükkmozdulatok társulnak. Ára nagyjából 3 ezer zseton, szóval olyan durván a pénztárcánkba se kell belenyúlnunk.

Houssem Aouar 81 OVR

Aouar bár már félszemmel London felé kacsingatott, azért a Ligue 1-be kezdte meg szezonját. Ismét egy nagyon kiegyensúlyozott lapot kapott. CM vagy CAM pozícióba tökéletes és az ára se nagyon vészes. 2500 zsetonért már simán elvihető.

Moussa Dembélé 81 OVR

Igazán olcsón beszerezhető a Lyon csatára. Befejező csatárnak a játék elejére tökéletesen megfelel. Ne várjátok, hogy megváltja a világot, de ameddig nem tudtok benevezni egy Ben Yedderre, vagy jobbra, addig ellátja a feladatát.

Ha esetleg lemaradtatok a korábbi csapatokról, akkor az olasz, a spanyol, és a német bajnokságból is hoztunk nektek játékosokat.

Ti kit néztetek ki még a Ligue 1 keretéből?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×