Úgy tűnik, hogy a híresztelések ellenére nem a Season 6 lesz a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone utolsó évada. Jöhet a hetedik?

Annak ellenére, hogy nem nyert hivatalos megerősítést, sokan úgy gondolják, hogy a Modern Warfare és Warzone frissítései véget érnek a 6. évaddal. Azt már tudjuk, hogy a Warzone a Call of Duty: Black Ops Cold War-ral él tovább, de az már egy teljesen más rendszer, új évadokkal. Ott a tartalmakat már a Cold War határozza meg. Mivel a játék hamarosan megjelenik, úgy sejtették, hogy nem lesz már 7. évad.

A Call of Duty Weboldala viszont arra utal, hogy létezik a Season 7.

Bár az Activision hivatalosan nem erősítette meg a 7. évad létezését, a játékon belül már elkezdtek hivatkozni rá.

A hivatalos weboldal promóciós anyagban pedig finom utalást találunk, ami jelentheti az, hogy úton van még egy 7. évad is.

Ez persze eddig csak rajongói elmélet. Lehetséges, hogy az Activision valami teljesen mást talált ki. Arra is van esély, hogy a 7. évad már nem lesz része a Modern Warfare-nek, csupán a Warzone kapja meg a Season 7. frissítéseit, a Cold War-ral párhuzamosan. Ez nem lenne meglepő, hiszen a hetedik évad nagyjából akkor indul, mikor a Black Ops Cold War megjelenik. Ez azonban azt jelentené, hogy a Cold War a 7. évadtól indul. Vagy csak a Warzone-ban fogják 7. évadnak hívni azt, ami a Cold War-ban első évad? Elég zavaros, igaz?

Nem meglepő. A két játék összevonása ugyanis igen különös terv. Az Activision azt szeretné, hogy a stúdiók összefogásával a játék tovább élne az új játék tartalmaival. Ez azt jelenti, hogy a Warzone játékosok ugyanazt a Battle Pass-t, ugyanazokat az új tartalmakat kapják a Warzone-ban, ami megjelenik a Cold War-ban. Az szépen hangzik, gyakorlatban azonban még kérdéses.

Ha lesz 7. évad, az nagy valószínűséggel november 24-én indul, a számítások szerint. Mivel a Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg, a legtöbb rajongó szerint akkor kap a Warzone is új frissítést. Érdekes lesz látni, hogy a fejlesztők hogyan illesztik össze a két játékot tartalmilag és történetileg.

Amíg erre várunk, élvezhetjük tovább a 6. évad tartalmait és friss hibáit. Nájsz.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×