Megkapta első kedvcsináló videóját a híres Monster Hunter-franchise alapján készülő új mozi. A főszerepben Mila Jovovic és Tony Jaa tetszeleg.

A Resident Evil és Mortal Kombat filmeket is jegyző Paul W.S. Anderson úgy döntött, hogy ismét belenyúl a videojátékos kalapba. A kihúzott cetlin a Capcom nagy sikerű Monster Hunter szériája állt, így úgy döntött a rendező, hogy ebbe a projektbe is belevágja a fejszéjét.

Mindamellett, hogy ez kissé szarkasztikusan hangzott, az előbb említett korábbi munkák összességében nem tudták lenyűgözni a rajongókat. Épp ezért áll most mindenki szkeptikusan a Monster Hunter mozihoz, s reménykednek abban, hogy nem lesz igazuk.

Ahogy a Kaptár esetében is, ismét Mila Jovovic látható a „hősnő” szerepében. A történet szerint egy katonai egység egy hatalmas homokviharba keveredik, aminek hatására egy teljesen új világba keverednek. Az ismeretlen vidéken hatalmas, korábban még sosem látott szörnyetegek élnek, a katonák fegyverzete viszont nem hatásos. Itt fog felbukkanni a Tony Jaa-által megformált vadász, aki majd segít a katonáknak túlélni az új helyzetben.

A decemberre ígért film megkapta az első kedvcsinálóját is, ami azt jelenti, hogy az előzetesre sem kell már majd túl sokat várni.

Íme a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=vEGYbJqE0WE

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×