Az éppen készülő Mortal Kombat reboot film írója nagy érdeklődést mutat a Far Cry 3 iránt. Na, abból milyen film lenne?

A Mortal Kombat mára már alapműnek számít, legalábbis ami a verekedős videojátékokat illeti. Hosszú története van, amit sokáig lehetne elemezni. Az viszont biztos, hogy nem egyszer megmozgatta a filmkészítők fantáziáját, készült is belőle élőszereplős változat, 1995-ben. Aztán bejelentették, hogy 2021-ben új filmadaptációt kapunk, aminek forgatása elméletileg jelenleg is zajlik, amennyiben nem állt le a koronavírus miatt.

A film írója legközelebb a Far Cry 3-ból készítene mozit.

Illusztráció

A Far Cry egy hasonlóan közkedvelt játéksorozat, melyek közül talán kiemelkedik a Far Cry 3, legalábbis a rajongók szerint. Greg Russo, a Mortal Kombat 2021 vezető forgatókönyvírója érdeklődését fejezte ki a Far Cry 3 élőszereplős adaptációja iránt.

Russo elég sokat beszél a Twitteren a filmről, és azt ígéri, hogy a franchise összes fontos elemét megkapjuk benne. Bár még nem láttunk semmilyen előzetest, vagy promóciós anyagot, sok rajongói izgatottan várja a filmet.

Amikor a Twitteren azt kérdezték tőle, hogy szeretne-e Far Cry filmet írni, Russo egyértelműen a Far Cry 3-mat emelte ki. A dolog abból a szempontból is érdekes, mert ha minden igaz, készül egy tévésorozat a Far Cry 3: Blood Dragon alapján, szóval nem is lenne annyira elképzelhetetlen egy mozi is.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy készülne a jövőben Far Cry mozi, ez csupán egy elejtett mondat az író részéről. Azonban mind el tudjuk képzelni, milyen lenne beülni a moziba egy Far Cry filmre. Izgalmas, az biztos.

Te örülnél egy mozinak a Far Cry 3 alapján?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

A borítókép egy cosplay illusztráció.

×