Egy friss, bosszantó Warzone hiba lehetővé teszi, hogy scope segítségével a játékosok átlássanak a falon. Wallhack a játéktól.

Mind tudjuk, hogy a Call of Duty: Warzone tele van hibákkal. Legutóbb például még arra képes volt a játék, hogy teljesen oldalra boruljon, megnehezítve a játékot és a célzást. Természetes, hogy a játékosok egyre jobban fel vannak háborodva a hibák miatt, hiszen legutóbb még egy versenyt is le kell fújni miattuk.

Most egy WallHack hiba bukkant fel, amire senki nem számított.

Miközben az Infinity Ward nemrég bejelentette, hogy március óta több mint 200 ezer csalót tiltottak ki a játékból, mégis olyan hiba került elő most, amit akár egy csalószoftver is okozhatna. Egyes játékosok ingyen kapják a wallhacket.

A Redditen Dustinthemighty osztotta meg az alábbi videót, amin látszik, hogy a scope képes átlátni a falon, így követni lehet az ellenség mozgását. Természetesen nem teljesen, de azért észlelhető az ellenfél.

New bug shows enemy movements through walls. from r/CODWarzone

Bár egyelőre nincs magyarázat rá, hogy mi okozza a hibát, az egyik kommentelő szerint az Nvidia videókártyákhoz van köze. Ez persze nem bizonyított.

Nyilvánvaló, hogy a rengeteg hibajelenség közepette az Infinity Ward igyekszik menteni a helyzeteket, szóval fogalmunk sincs, hogy mikor kerülhet javításra a fent látható hiba. Így viszont nagyon nehéz lesz eldönteni, hogy ki csal és kinél hibás a játék.

Te találkoztál már az említett hibával?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×