Egy rajongó valamiért azt találta ki, hogy egy billentyűzet apró kijelzőjén futtatja a Skyrim-et. Nem is rossz ötlet, ha valaki nagyon unatkozik.

Ó, a jó öreg The Elder Scrolls V: Skyrim. Szeretjük a játékot, és mindenki jól tudja, hogy az elmúlt évek alatt a rajongók számtalanszor hozták ki belőle a maximumot. Kevés olyan játék van, amihez annyiféle mod készült. Valaki nemrég egyszerre 300 moddal játszotta, sőt a Fall Guys karakterei is ellepték már a középkori fantasy világot. Bár sok modot láttunk már, most valakinek sikerült újat mutatnia.

Egy rajongó egy billentyűzet apró kijelzőjén jelenítette meg a Skyrimet.

A Redditen Mr_Murdoc olyat tett, ami talán keveseknek jutna eszébe. Látta, hogy a SteelSeries Apex 7 TKL billentyűzet apró kijelzője milyen egyedi, így úgy gondolta, miért ne játszhatna rajta? A Skyrim ikonikus nyitójelenete azonban itt csupán monokróm színekben látható a kis OLED kijelzőn.

So, I got Skyrim running on my keyboard. from r/skyrim

Mivel a kis képernyő a SteelSeries Engine alkalmazással módosítható, így tulajdonképpen nyílt utat adott a moddernek. Mr_Murdoc hozzátette, hogy maga a játék természetesen a számítógépen fut, a jelenség eléréséhez pedig a GitHub egy szkriptjét használta, amivel az monitor képe megjeleníthető a billentyűzet OLED kijelzőjén. A billentyűzet-kijelzőn futó Skyrim természetesen abszurd, de figyelembe véve a Bethesda munkásságát … soha ne mondd, hogy soha.

A Bethesda egyébként nemrég került a Microsoft égisze alá, a Zenimax Media felvásárlását követően. Hogy ez mivel jár, arról már írtunk bővebben. Bármi is lesz, tuti, hogy nem az a terv, hogy a Skyrim egy billentyűzet kijelzőjén legyen játszható.

Ezt láttad már?

Milyen lehet az Xbox jövője a Bethesda felvásárlásával? – Vélemény

×