Ismét egy újabb hiba tűnt fel a Call of Duty: Warzone 6. évadában, ami ezúttal szó szerint megborítja a játékmenetet. Ilyet is ritkán látni.

Sokféle hibát láttunk már a Call of Duty: Warzone története során, de azt gondolom ilyen furcsát ritkán tapasztalhattunk. A játék szó szerint megborult egy hiba következtében. Olyan lett a nézet, hogy lehetetlen normálisan játszani. A térérzékelés teljesen átalakul.

Íme az év legabszurdabb hibája, az oldalra fektetett Warzone nézet bug.

„Felborítottam egy járművet és az egész játék oldalra dőlt” – mondta Venomx24 a Redditen, miután kétségbeesésében egy videót tett közzé arról, amit tapasztalt. A kép jobbra dől a játék közben, mintha a balesetben eltört volna a karakter nyaka.

Flipped a vehicle and ended up sideways from r/CODWarzone

Nem számít, hogy mit csinál a játékos, a nézet végig ilyen marad a meccs további részében. A problémára látszólag nincs megoldás, csak az ha kilépünk a meccsből. Természetesen ez nem csak a perspektívában okoz gondolt, de célozni is elég nehéz így, szóval ember legyen a talpán, aki így képes játszani.

A jelenség egyébként azután jelent meg, hogy kiszálltak egy felborult járműből. Nem árt tehát óvatosnak lenni a járművekkel, legalábbis addig, míg az említett hibát ki nem javítják. Mivel a 6. évad indulása óta rengeteg hiba jelent meg a játékban, az Infinity Ward valószínűleg még nem foglalkozik a kérdéssel. A frissítés után tapasztalt gyakori játék-összeomlások miatt egy 100 000 dolláros CoD versenyt is elhalasztottak.

Bár ez nyilván nem kellemes hiba, érdekes kihívás lehet így harcolni. Neked hogy tetszik?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×