Az Infinity Ward nemrég arról számolt be, hogy amióta megjelent a Warzone, már több mint 200 ezer csaló kapott eltiltást.

Bizony, a csalás a Call of Duty: Warzone egyik legégetőbb problémája, persze a rengeteg hiba és glitch mellett. Az Infinity Ward az utóbbi időben nem csak banhullámokat indított, de az Activision több esetben tett intézkedéseket csalóprogramokat készítő oldalak ellen. Hogy bizonyítsák, milyen jól is haladnak a csalók kitiltásával, most meglepő számadatot tettek közzé.

A játék megjelenése óta már több mint 200 000 Warzone és Modern Warfare csaló kapott bant.

Kép: Warzone

Március 10-i megjelenése után a játék hatalmas siker lett, a sok játékos és az ingyenesség pedig azt eredményezte, hogy elszaporodtak a csalóprogramok és a cheaterek. Úgy tűnik azonban, hogy bár a játékosok szerint még mindig minden egyes meccsben van legalább egy csaló, az Activision és az Infinity Ward nem tétlenkedik.

Zéró tolerancia a csalóknak – tette hozzá az Infinity Ward.

A fejlesztők arról is hírt adtak, hogy a napokban szintén volt egy banhullám, így remélhetőleg kevesebb csalót találunk majd a 6. évadban. Bár a játékosok egy része örül annak, hogy a csalók bant kapnak, sajnos néha előfordul, hogy valakit igazságtalanul tilt el a rendszer. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal, akik érintettek ebben.

Mindazonáltal nagyon reméljük, hogy egyszer eljön az a világ, amikor egyáltalán nem kell csalóktól tartanunk a Call of Duty: Modern Warfare-ben és Warzone-ban.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×