A Cyberpunk 2077 reklámjában Keanu Reeves saját maga jelenik meg. A színésznek nagyon jól áll a rossz fiú szerep, így él is a lehetőséggel.

Keanu Reeves valahogy az utóbbi időben bármit csinál, egyszerűen menő. Talán azért, a John Wick filmek igen nagy nyomott hagytak sokakban, a színész pedig előszeretettel rá is játszik a szerepre. Most a legújabb Cyberpunk 2077 reklámban jelent meg, bizonyítva, hogy a CD Projekt RED játéka kihagyhatatlan lesz.

Keanu Reeves a reklámban azt csinálja, amit szokott: lazán vonul és király autót vezet.

Ez már csak azért is fontos, mert mind tudjuk, hogy Keanu Reeves jelentős szerepet kapott a Cyberpunk 2077-ben. Ő lesz Johnny Silverhand, a főhős egyik digitális segítője.

 

„Amolyan útmutató vagyok. Tudod, hogy tenned kell valamit, de Johnny is akarja, hogy megtegyél valamit. Ez van … A barátod vagyok? Ellenség vagyok? Tényleg segítek neked? Nem segítek neked? Az utamba állsz?” – mondja Reeves tavaly a BBC NewsBeat-nek a karakteréről.

Az egész reklám alatt ráadásul Billie Eilish – bad guy című dala szól, ami elég sokat hozzátesz a rossz fiús hangulathoz. A reklám alapján talán mindenki kedvet kap ahhoz, hogy előrendelje a játékot. Ez már csak azért is fontos, mert elemzők szerint a Cyberpunk 2077 előrendelései siralmasan állnak jelenleg.

A CD Projekt RED egyébként az utóbbi időben azért került kereszttűzbe, mert az alkalmazottak szerint a megjelenés előtti hajtásban túl sokat kell túlórázniuk. Azóta már a stúdió vezetői is megszólaltak, akik azt mondták: most szükség van a hajtásra, de minden túlórát kifizetnek a fejlesztőknek.

Jó hír viszont, hogy nagyon közel van a megjelenés, így a Lee.hu Webshopját a napokban feltöltöttük teljesen új Cyberpunk 2077 merchandise termékekkel. Az igazi Keanu Reeves-t nem tudjuk sajnos leszállítani, de pár menő Cyberpunk 2077 holmival szolgálhatunk.

A kínálatot erre találod.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg. Te már megvetted?

×