Tegnap ismét csütörtök volt, így nem csak megkaptunk a heti ingyenes címet, de az is kiderült, mire számíthatunk a jövő héten.

Az Epic Games Store ahogy minden héten, most is kiadta a heti ingyenes játékát, nem elfelejtkezve arról, hogy bejelentse, mi is várható a jövő héten. A héten a Pikuniku érhető el mindenki számára ingyen.

Október 8-tól egy héten át a Rising Storm 2: Vietnam és az Abzu lesz ingyenes.

A Rising Storm 2: Vietnam valószínűleg a legjobb vietnami háború témáját felölelő FPS játék. A játékért azok a fejlesztők felelnek, akiknek például a Killing Floor sorozatot is köszönhetjük. Egy igen nagy, 64 játékosból álló harc bontakozik ki. Akár vizuális szűrőket is használhatunk, hogy 60-as évekbeli hangulatot teremtsünk.

 

A másik ingyenes holmi az Abzu, ami látványvilágában azonnal magával ragad. Az Abzu bizony pont a Rising Storm 2 ellentéte. Ez egy meditatív, gyönyörű, művészi játék az óceán, a bennük élő állat-és növényvilág felfedezéséről. Az Abzu a legjobb chill játékok egyike: a látvány és a zene igen jól hathat azokra, akik kiégtek már az online FPS-ektől és a kemperektől.

 

A jövő heti ingyenes játékok október 8 és 15 között lesznek elérhetők.

Kép: Epic

Te melyik játékot húzod be?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×