Elvégre egy kis otthoni gyakorlás nem árthat.

Csupán nemrég érkezett meg a Surgeon Simulator 2, amit a rajongók oly régóta vártak már, hiszen mintegy 7 évet kellett várni az első rész után a folytatásra, de végül megjött és sikerült ismét hozniuk a színvonalat. A játékot fejlesztő Bossa Studios pedig úgy döntött, ingyenessé teszik a brit orvosoknak és ápolóknak a Surgeon Simulator 2-t (az alábbi oldalon várják az egészségügyi dolgozók jelentkezését).

Ha valaki esetleg nem ismerné a játékot: sajnos a látszattal ellentétben nem alkalmas egészégügyi továbbképzésre, ezt maga Dr. Idris Morgan emelte ki, aki a való életben is orvosként dolgozik. Ennek megfelelően csupán egy könnyed, szórakoztató játékról van szó, ahol a baromkodáson és a kellemes légkörön túl adott esetben virtuális életeket menthetünk.

 

Igazán jó fej dolog ez a fejlesztőktől, főleg így koronavírus-járvány idején. Az akció egyébiránt október 22-ig érvényes, így akinek netán van Egyesült Királyságbéli orvos ismerőse, az mindenképp szóljon az ajánlatról. Ezt kár lenne kihagyni!

 

×