Úgy tűnik meggondolta magát.

Az utóbbi időben elkezdtek összecsapni a hullámok Dancsó Péter felett. Gyakorlatilag a fél magyar YouTube nekiment, miután kifigurázta a 14 éves almásfüzítői fiatalt. Aki esetleg kimaradt a drámából: a kritikák után Dancsó átgondolta a dolgot, nyilvánosan bocsánatot kért (mármint a rajongóitól, nem személyesen a 14 éves Pétertől) és törölte videóját.

A bocsánatkérő levél, ami azóta felszívódott / Kép: YouTube @ Videómánia

Ez így még egy elfogadható történet is lenne az átlag számára, hiszen az emberek nem szeretik, ha felnyitják a szemüket és a hasonlókat könnyebb elintézni egy „minden ember hibázik” felkiáltással és az élet megy tovább. Jön Dancsó újabb trash videója, amin a fél YouTube halálra neveti magát, pedig ez az ember egy 14 éves fiú önbecsülését zúzta. Igazából el sem tudjuk képzelni, hogy mit kaphat szegény gyerek az osztálytársaitól, de mindegy is, a mi életünk nem változott, másra meg úgyis nagy ívben tesznek a legtöbben.

Na de mit tanult ebből Dancsó? 

Mit tanult? lol, semmit / Kép: YouTube @ Videómánia

Nagyon úgy fest, hogy semmit. Először az oldalairól eltüntette a bocsánatkérő üzenetet, most pedig visszaállította a videót, ami miatt korábban bocsánatot kért. A lépéséhez pedig semmiféle kommentárt nem fűzött. Pörög a nézettség, jönnek a lájkok és ismét nevethet mindenki.

Te tudod, hogy mi lapul Mystery Gamers Packben?

Borítókép: YouTube @ Videómánia

×