Ismét nem volt kispályás az Activision és az Infinity Ward, temérdek új kozmetikai tartalom érkezett a Call of Duty: Modern Warfare, illetve Warzone-ba.

A Call of Duty Modern Warfare és Warzone hatodik szezonjának frissítésével temérdek új kozmetikai elem került a kliens forrásfájljai közé. A Warzone esetében ez még inkább kulcsfontosságú, ugyanis a híres battle royale mód ingyenesen játszható, így csak a mikrotranzakciókból szerezhet bevételt az Activision. A kiegészítők minősége épp ezért kulcsfontosságú, a fejlesztők pedig nem bagatellizálják el a helyzetet. Szezonról szezonra jönnek a jobbnál jobb fegyver blue printek és karakter skinek, a játékosok pedig örülnek a törődésnek.

A hatodik szezon esetében sem lehet fukarkodásról beszámolni. Az adatbányászok összesen 31 teljesen új Bundle-t, vagyis kiegészítő csomagot találtak a kliensben. Ezek között vannak kisebb és nagyobb csomagok is. Vannak olyanok, amikben karakter és fegyver is található, de olyan is megjelenik majd, amiben csupán a két nagyobb kategória közül csak egy.

A CoD Trackernek köszönhetően mind a 31 Bundle megtekinthető a weboldalukon, mi ezek közül kiválogattuk a kedvenceinket, hogy ezzel is népszerűsítsük a minőségi csomagokat. Ha valamelyik megtetszik, érdemes lesz rá gyűjteni, viszont abban nem tudunk segíteni, hogy mikor lesznek elérhetők a csomagok. A Modern Warfare és a Warzone boltjainak kínálata ugyanis véletlenszerű, sosem lehet tudni, hogy éppen mi fog felbukkanni. Nem is lehet előre tervezni, csupán bizakodni lehet, hogy a kiszemelt csomagunk egyszer csak megjelenik.

Warzone Pro Pack

A Warzone Pro Pack nem a leglenyűgözőbb csomagja a játéknak, viszont egy igazán komplett gyűjtemény, ami biztosan megéri a pénzét. A Winter Theatre operátor skin mellett 2400 CP, két fegyver kinézet, valamint Calling Card és Emblem is van a csomagban. A dupla fegyver XP zseton pedig csak hab a tortán.

Warzone Combat Pack

A Warzone Combat Pack mellett is az az érv szól, ami az előző csomag mellett. A pénzünkért egy igazán komplett Bundle-t kapunk, amibe majdnem minden kiegészítőkategória képviselteti magát. És még itt is kapunk dupla XP zsetont.

Cleaning Agent

A humoros névvel megáldott csomagba két blue print, egy jármű skin, valamint egy Purge operátor skin is helyet kapott. Utóbbi egy igazán lenyűgöző szettben szeli az utcákat, a koronavírus idején pedig jól fog jönni az a maszk is. Az előbb felsorolt tartalmak mellett egy Calling Card és egy Emblem is a csomag részét képezi.

Escape Artist

Ambush úgy néz ki, mintha a Rambo filmeken nőtt volna fel. Ez pedig véleményem szerint nagyon rendben van, főleg akkor, ha az operátor skin mellé még egy blue print és egy stílusos óra is belefért a csomagba. A Calling Card, operátor szöveg és embléma már csak extra.

Tacticolor IV

A Tacticolor Bundle az olcsóbb csomagok közé fog tartozni, ugyanis a fegyver mellé csupán egy matricát, emblémát és egy Calling Cardot pakoltak. Ám a rendhagyó színkavalkád a fegyveren az egyik legérdekesebb csomaggá teszi a Tacticolor IV-t a szezonban.

Shib-uya Station

Ha szereted a kutyákat, a Shib-uya Station csomagot neked találták ki. A Cpt. Pugsly fegyver első ránézésre felejthetőnek tűnik, viszont a Going Bark annyira fantasztikus, hogy számomra az aktuális szezon egyik „legvárósabb” csomagja lett a Shib-uya Station.

Velikan: Heartless

A Velikan: Heartless, ahogy a neve is sugallja, a kemény, „szívtelen” játékosoknak lett kitalálva. Woodman egyszerre idézi a sötét középkort és a Robotzsaru filmeket, ez a kettősség pedig nagy meglepetésre igazán jól áll neki. A mellé csomagolt Legendary blue print mellett Charm, Calling Card, Sticker, valamint egy Emblem és Spray is került a Bundle-be.

A többi csomagot végigböngészhetitek a CoD Tracker oldalán.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×