A délutáni órákban érkezik az új küldetéslista. Ismét temérdek tapasztalati pontot szerezhetnek maguknak a Fortnite játékosok. Na meg egy új Outfitet!

Hamarosan élesednek a Fortnite legújabb küldetései. Ez a hét egy kicsit másabb, mint az előzők, ugyanis végre megszerezhetjük magunknak a Wolverine Outfitet. Hat hétnyi ügyeskedés után végre már nem csak a kiegészítők egy-egy darabja landol a gyűjteménybe, hanem a „fődíj”. Persze az Awakening kihívásokra még várni kell, de azért ez még mindig jobb, mint az előző Spray, vagy Glider stílus ajánlat.

A Wolverine feladatok mellett természetesen további XP-forrást is kapunk az Epic-től, ugyanis a híres Marvel karakter megjelenésével nem áll le a szezon. Nyomni kell tovább a Battle Pass húzását, ugyanis ebben a szezonban három speciális stílust is kiszedhetünk kedvenceinkre. A 100. Tier után még egy ezüst, arany és foil style is feloldható lesz a szuperhősökhöz.

Ezért viszont tennünk kell! Az új szórás is 200 ezer XP-t kínál, mint az eddigiek, s most is lesznek könnyebb, valamint nehezebb feladatok. A killek és ládák nyitogatása mellett bizony hosszú percekig fogunk horgászbotot szorongatni, az Epic ugyanis rendesen feladja a leckét a Week 6 küldetésekkel.

Fortnite Season 4 Week 6 kihívások

  • Nyiss ki ládákat Weeping Woods-nál.(7)
  • Győzz le ellenfeleket Misty Meadows területén. (3)
  • Gyűjts köveket Coral Castle területéről. (300)
  • Fogyassz el egy Legendary Fish-t. (Pl. Midas Flopper, Vendetta Flopper, stb.)
  • Kebelezz be Foraged Itemeket (Pl. banán, kókuszdió, gomba, stb.) Holly Hedges területén (10)
  • Használd a Zipline rendszert Retail Row-tól Steamy Stacks-ig.
  • Okozz sebzést azután, hogy az ellenfelet visszalökted a Black Panther’s Kinetic Shockwave képességgel (1,000)
  • Okozz sebzést az ellenfeleknek Slurpy Swampnál (500)

Ha esetleg nem tudnád, hogy merre keresd Black Panther képességét, íme egy kis segítség hozzá (Így van, LTM-ben kell elsősorban keresni):

https://www.youtube.com/watch?v=avTrVP6DyhM

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×