A Call of Duty: Warzone egy-egy játékosa furcsa hangra lett figyelmes Verdanskban. Az egyik közkedvelt helyen gyerekhangot lehet hallani.

Jól tudjuk, hogy az Infinity Ward néha olyan tartalmat vezet be a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone világába, melyet szándékosan nem írnak fel a Patch Notes újdonságai közé. Ilyen volt például egy teljesen új killstreak megjelenése is, ami felfedi az összes kört a mapon. Közben az fejlesztők bejelentették, hogy hamarosan Halloween tematikájú eseménnyel készülnek, amit nagy izgalommal várunk.

Most talán egy ehhez kapcsolódó kísérteties elem került be a Warzone-ba.

A játékosok nemrég ugyanis egy különleges jelenségről számoltak be. Lumber közelében kísérteties gyermekhangokat fedeztek fel. A nevetés nem hasonlít más, a játékban szereplő hangra. Sokan most úgy vélik, hogy a közelgő zombimód szereplője, Samantha nevet, aki köztudottan több mapon is kísért a Call of Duty franchise-ban.

Ghostly Child Laughter Near Lumber from r/CODWarzone

Bár a nevetés a szokottnál fiatalabbnak hangzik, az egész igen hátborzongató. Persze most sokan azt feltételezik, hogy a hangnak köze van az október végén érkező Halloween eseményhez. Erről eddig azt tudjuk, hogy a Haunting in Verdansk elvileg az éjszakai mapot is elhozza.

Úgy tűnik, számos olyan frissítés van még, amit a játékosok nem fedeztek fel. Valószínűleg egyre több kísérteties dolgot találunk majd Verdanskban, ami bevezeti azt a bizonyos Halloween eseményt. Izgalmasnak ígérkezik a következő időszak.

Ezt láttad már?

Első pillantás a Warzone éjszakai módjára – Jön a Haunting in Verdansk event

×