Azóta kiderült, szó sincs átverésről.

Alapvetően szkeptikusan szoktuk vizsgálni a különféle youtuberek által feltöltött tartalmakat, főleg ha valami exkluzív, be nem jelentett termék kerül porondra. Nos, ezúttal nem átverés: egy férfi valóban kicsomagolt és több percen keresztül mutatott be egy telefont, ami történetesen a Google-féle Pixel 5 volt.

A Google ekkor még csak el sem ismerte a telefon létezését.

https://www.youtube.com/watch?v=pJiLjeMAeW0&feature=emb_title

 

Az angol fiatalember valamilyen csoda folytán sikeresen megkaparintotta a Google legújabb telefonját, sőt még le is szólta annak külső borítását. Nemsokkal a videó kikerülése után pedig a keresőóriás is bejelentette, hogy érkezik a Pixel 4a 5G és a szintén 5G-s Pixel 5.

https://www.youtube.com/watch?v=QOU9nAzHY7I&feature=emb_title

 

Őszintén szólva túl nagy meglepetést nem okozott a Google új csúcskészüléke. A fő kijelző szerepét egy 1080×2340 pixelt megjelenítő 6″-es OLED panel tölti be. A számításokról a Qualcomm féle 7 nanométeres, 8 magos Snapdragon 765G gondoskodik, és 8GB-nyi memóriával büszkélkedhet. Érdekesség, hogy itt csupán 2 kamera került a hátlapra: egy 12.2 MP-es és 16 MP-es érzékelő gondoskodik a képek minőségéről.

A 4080 mAh-s akkumulátor nem kirívó a kategóriájában, de egy napot gond nélkül ki fogunk húzni vele, a takarékosabbak pedig akár két nap üzemidőre is számíthatnak.

A Google egyelőre nem kötötte az orrunkra, hogy mikor érkeznek az új modellek, de az előzetes információk alapján október 15-e környékén várható a hivatalos megjelenése.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×