A Marvel képregényes világ is rányomha hamarosan a pecsétjét a Henchmanek kategóriájára. S.H.I.E.L.D. ügynökök érkezhetnek a Fortnite-ba.

A Marvel x Fortnite szezon eddig nagy sikert aratott. A játékosok kedvelik a képregényvilággal összemosott játékélményt, ám nem azért, mert kollaborációról beszélünk. Hanem azért, mert meglepő módon kiválóan kezeli mindezt a kiadó. A fejlesztők érdekes küldetésekkel és játékelemekkel tartják fenn a felhasználók érdeklődését. Az Item Shop minőségi tartalmakat kap, ráadásul még messze a vége a szezonnak.

Korábban pár leak már előrejelezte, hogy a váróként használt Helicarrier idővel a Fortnite sziget centruma fölé fog emelkedni. Sőt páran arról is meg vannak győződve, hogy Authority környékén le is fog szállni a földre. Ez egyébként nem egy légből kapott teória, a repülőn ugyanis megtalálható egy széf is, amit jelenleg még nem lehet kinyitni. Nagy valószínűséggel ennek akkor lesz szerepe, amikor játék közben is bejárhatjuk majd a Chimera Helicarriert.

A széfeket viszont nem szokták csak úgy őrizetlenül hagyni. A legfrissebb információink szerint új fajta Henchman egységek fogják őrizni a gép biztonságát. Ezek a S.H.I.E.L.D. emberei lesznek. Azé a szervezeté, aminek vezetője Nick Fury, aki a Bosszúállókat is toborozta anno.

Wolverine még csak most került a játékba, s a szezon november végégi még biztosan eltart. Vagyis bőven van még ideje az Epic-nek úgy csűrni-csavarni a történetet, hogy a S.H.I.E.L.D. katonák és a Helicarrier megjelenjen a Fortnite szigeten. Galactus érkezéséről már nem is beszélve…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×