Ezúttal a platformereknek kedveztek.

Múlt héten még a RollerCoaster Tycoon 3 Complete Editiont adták az Epic boltjában. A jövőheti kínálat viszont alaposan eltér az előbb említett címekhez képest, ugyanis a Pikuniku került be ezúttal a csomagba.

Szégyen, nem szégyen, én sem hallottam még róla ezelőtt, viszont a látszattal ellentétben nem egy egyszerű, gagyi játékról van szó. A Pikuniku leginkább a Nintendo játékok hangulatát idéző kalandelemekkel megborított 2D puzzle platformer.

A játék egyben egy szolidabb társadalomkritikának is elmegy, ugyanis a történet szerint a sziget lakói boldogságban és békében éltek, ameddig fel nem tűnt egy pénzes üzletember, aki az égből szórni kezdte a pénzét. Ez nagyon imponált kezdetben a lakosoknak, viszont az üzletember a pénzért cserébe a sziget ásványkincseire pályázott, a főhősünk feladata pedig kideríteni, hogy mégis mi folyik valójában a háttérben.

A játékot erre találjátok

Tény és való, hogy a Pikuniku nem egy tipikus AAA játék, viszont azoknak, akik szeretik a Nintendo és vagy platformereket, azok garantáltan nem fognak csalódni.

Az ajánlat jövőhét csütörtök 17:00-ig él.

×