Közelegnek az őszi játékmegjelenések, úgyhogy az olyan címek, mint például a Cyberpunk vagy az Assassin’s Creed melllett érdemes a kisebbekre is figyelni.

Már a múlt heti Leet Podcastunkban is beszéltünk kicsit az őszi játékdömpingről. Most az októberben induló negyedik gazdasági negyedévben, vagyis Q4-ben nagyon megszaporodnak a játékmegjelenések.

Amúgy is ilyenkor szokott a legtöbb újdonság megjelenni a karácsonyi szezonra készülve. Most azonban a játékmegjelenések számát befolyásolja az idén érkező új konzolgeneráció is, nem is beszélve a koronavírus miatt elhalasztott tavaszi-nyári megjelenésekről.

Úgyhogy hatalmas dömping várható, és nehéz is észrevenni benne mindent, ami a figyelmünkre érdemes. Mi úgy döntöttünk, nem csak a nagyon hype-olt játékokat mutatjuk be, hiszen azokat mindenki ismeri, hanem kiválogatjuk a kisebb, rejtett kincseket is!

Nézzük is a listát!

 

Nektek melyik a kedvencetek erről a listáról? Vagy esetleg a ti saját listátokon mi szerepelne még, ami itt nem hangzott el? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a sorozat következő részeiről sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×