A Call of Duty: Warzone terepére tegnap megérkezett a metrórendszer, ami már most tisztességtelen előnyhöz juttatja a játékosokat.

Senki nem gondolta, hogy ilyen hamar gond lesz a metrórendszerrel igaz? Mielőtt megjelent, az Activision igen gyors utazási lehetőséget kínált a játékosoknak a metróvonal bevezetésével. Az új lehetőség egyébként sokak tetszését elnyerte, sok játékos arról számolt be, hogy már most megindult az állomások kempelése.

Nem sokkal az indulás után máris olyan hiba jelent meg, ami több kárt okoz, mint hasznot.

Kép: Activision

A Youtube-on Doyley44 hívta fel a figyelmet arra, hogy egy hiba lehetővé teszi, hogy a játékosok könnyű győzelmet szerezzenek, hiszen lényegében át lehet verni a halált a metróval. Kiderült ugyanis, hogyha a metrón utazunk, miközben már bőven körön kívül vagyunk a gázban, egy hiba felhúzza a HP-t, amikor a vonat egyik állomásról a másikra ér.

Persze a győzelemhez egy társ is kell, hiszen a gáz hatással van ránk, ám mivel a hiba mindig felhúzza a HP csíkot, ki lehet bírni a vonaton anélkül, hogy meghalnánk. Gyakorlatilag így körön kívül, egyetlen harc nélkül lehet győzni. Ahogy az alábbi videóban is látható, ahogy a metrón elsötétül minden, a HP visszaáll. Ha pedig elfogy, a csapattársak felhúzzák egymást. Egészen a meccs végéig élik túl, a körön kívül.

 

Mondanom sem kell, hogy ez az új metrórendszer nem szándékos funkciója, ugyanis az Infinity Ward korábban kijelentette, hogy a vonatok nem mennek tovább, ha a következő állomást már elérte a gáz.

A cikk írásakor az Infinity Ward még nem reagált a hibára, de minden bizonnyal javítani fogják. Az viszont biztos, hogy a jelenség most jelentősen befolyásolja az esélyeket.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×