Az Activision és az Infinity Ward újabb banhullámot indított a Warzone közösségben, az EngineOwning csalóprogram ellen.

Valószínűleg mindenki jól tudja, hogy a csalás és a Warzone kéz a kézben járnak. A játékosok legalábbis igen gyakran panaszkodnak arra, hogy csalóval találkoznak, amiről részben az EngineOwning honlap csalóprogramja is tehet. Az Activision most banhullámot indított a program használói ellen.

A bannhullámból az ismert streamer, Wagnificentt sem maradt ki.

 

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban az Activision valóban háborút indított a csalók és a csalóprogramokat gyártó honlapok ellen, a probléma jelenleg is fennáll a játékban. Az EngineOwning által létrehozott csalások ellen most indult el a csata, aminek során

mintegy 20 000 embert tiltottak ki a játékból.

Köztük volt a népszerű Warzone streamer is, Wagnificentt, akinek naponta több száz nézője volt.

Bár a streamer azt állítja, hogy a tiltás tévedés, a charlieINTEL egy forrása szerint Wagnificentt valóban az EngineOwning csalásait használta. Az EngineOwning termékeinek egyik legnagyobb vonzereje volt, hogy a készítők szerint „nem lehet lebukni vele”.

Mi történik most az EngineOwning oldallal?

Az EngineOwning több mint 50 csalást kínál a Modern Warfare és a Warzone játékosok számára, köztük van az Aimbot, a Wallhack és még sok más. A hatalmas tiltási hullám után a Modern Warfare / Warzone jelenleg az egyetlen játék az EngineOwning webhelyen, ami esetében már nem mondják, hogy garantáltan nem buknak le vele. Jelenleg nem tudni, hogy az Activision indít-e pert a honlappal szemben.

Te örülsz az újabb banhullámnak?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×