A Crash Padek kulcsszerepet játszanak a Fortnite kompetitív módozataiban. Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden helyzetben fair a jelenlétük.

Nem boldog mostanában a Fortnite kompetitív közössége. A játékban ugyanis egy ideje éles a Crash Pad, ami rendesen aláássa a játékélményt és a fair versenyhelyzetet.

Nem először kerül reflektorfénybe a Crash Pad. A tárgyat előszeretettel használják a jobb Fortnite játékosok, a mobilitást kölcsönző ugrópad ugyanis nagyon jól tud jönni a mérkőzés végi kaotikus építőpárbajok során. Azzal viszont már gond van, ha bónusz előnyöket ad a használata. Egy nyakatekert játékhelyzetben gyakorlatilag killeket is ad azoknak, akik Crash Padet használnak, konkrét válasz viszont nincs még a trükkre. Ez pedig az Aréna és egyéb kompetitív módokban ajándék ponttal is jár.

This crashpad trick seems to be underutilized by the community . A very effiecient and unexpected way to get a quick refresh from FortniteCompetitive

A Vihar szélén lavírozó védtelen játékosokat manapság sokan betámadják. A Crash Pad trükkel sarokba szoríthatjuk ellenfeleinket, ráadásul úgy, hogy annak nem sok esélye van ellentámadni. Szinte minden győzni vágyó játékosnak meg kellett tanulni a Crash Padek agresszív használatát, ám ez nem jelenti azt, hogy a tárgy jelenléte jót tesz a játéknak.

A helyzet az, hogy pontosan csak roncsolja az élményt, ezt pedig lassan az Epic Games-nek is fel kéne ismernie. Folyamatosan csökkentik a tárgy előfordulási arányát, valamint már egy csomagban nem található meg annyi Crash Pad, mint mondjuk az előző szezonban. Ám ettől még nagyon erős a tárgy és túlzottan nagy szerepet kap a kompetitív módozatokban.

Jót tenne a Fortnite-nak, ha komolyan venné a versenyzőket az Epic Games.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×