Ha minden igaz, kiszivárgott az Apex Legends következő évadainak 7 új karaktere. Többek között Blisk és Ash is megérkezik a játékba.

Ha a Respawn betartja a tervezett ütemtervét, és minden egyes évadban új játszható karaktert hoznak az Apex Legends-be, akkor számtalan új hőssel találkozunk még a világban. Persze az adatbányászoknak, szivárogtatóknak köszönhetően a titkok nem maradnak titkok, így máris sok új név bukkant fel az interneten.

Ha lehet hinni a szivárgásoknak, 7 új operátor neve szivárgott most ki.

Blisk, Ash, Horizon, Fuse és Husaria Offensive karakterek lesznek, miközben jön egy-egy Defensive és/vagy Support karakter is. A szivárgás szint Rampart után Valk érkezik, akit szintén láttunk már jó régi szivárgásokban a Respawn tervei közt. Az új információk szerint a Titanfall 2 karakterei Blisk és Ash, Valk után jelennek meg a 8., illetve 9. évadban. Most a Redditen olyan információk jelentek meg, melyek leleplezik az újak neveit és osztályát.

“As we usher the kings from their castles, we brandish them with wisdom. Let the People see the light, and rejoice with the coming of day.” – Prome1theus from r/ApexUncovered

A kiszivárgott Apex Legends karakterek.

  • Valk – Offensive
  • Blisk – Recon
  • Ash – Offensive
  • Horizon – Offensive
  • Fuse – Offensive
  • Firebug – Recon
  • Husaria – Offensive

Ez azt jelenti, hogy már most nagyjából látható, hogy hogyan fest majd a karakterek helyzete a játékban, ha a fentiek is mind bekerülnek.

Kép: Reddit

A fenti kép egyértelműen megmutatja a karakterek listáját, Loba után ott sorakozik a további 7 hős. Természetesen ezek az információk egyelőre csak szivárgások, így nem féltétlen kell teljesen elhinni. A Respawn bármikor változtathat a tervein, és meglepheti a rajongókat.

Az viszont biztos, hogy az Apex Legends folyamatosan alakulni és fejlődni fog, még legalább addig, míg 7 új karakter be nem kerül. Ez azért jó hír, nem?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×