Folyamatosan azon dolgozik az Epic Games, hogy a Fortnite szebb és jobb legyen. Ezúttal két új fegyverre bukkantak az adatbányászok.

A Fortnite Battle Royale már három éve köti le a játék rajongóit nap mint nap. Mára már annyit fejlődött az Epic Games lövöldéje, hogy szinte már össze sem lehet hasonlítani azzal, amilyen a megjelenéskor volt. Akkoriban minden eredeti ötlet alapján készült, most pedig egy hatalmas Marvel kollaboráció kellős közepén állunk. Ez egyébként nem biztos, hogy negatív változás, összességében jót tett a Fortnite-nak a megosztott univerzum.

S ha már a témánál járunk, úgy fest, hogy egy újabb képregényes tematikával megáldott fegyver érkezik hamarosan a játékba. Mystique, az elsősorban X-Men képregények oldalairól jól ismert mutáns a Battle Pass csomag részeként érkezett a Fortnite-ba. Most viszont megkaphatja a fejlesztőktől a saját dupla pisztolyát, ami Mythic ritkaságú tárgyként lesz majd felkutatható.

 

A „Mystique’s Dual Auto Pistols” névre hallgató tárgy a valóságban két Uzira fog hajazni. A tárgyakra rábukkanó leaker szerint a fegyver statisztikái kísértetiesen hasonlítanak majd a P90 Epic kiadására. Vagyis gyakorlatban egy pillanat alatt el fogjuk tudni tüntetni vele az ellenfeleinket.

Egy másik hibrid fegyver is kialakítás alatt van, ezt is Mang0e jelentette Twitteren. A forrásfájlok szerint az Epic Games össze fogja mosni a gránátvetőt és a minigunt, s így egy új Heavy Weapont fognak összehozni. Ebben az esetben a fejlesztések még csak kezdeti stádiumban állnak, komolyabb statokkal nem tudunk dobálózni.

 

Egy biztos, utóbbi érdekesen hangzik, bár nem tudjuk elképzelni, hogy milyen elfogadható végeredménnyel járna az említett két fegyver vegyítése. Mystc fegyvere sokkal emészthetőbbnek hangzik, reméljük mihamarabb kipróbálhatjuk az éles szervereken.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×