A PUBG 2 egyelőre még várat magára…

Korábban beszámoltunk róla, hogy az adatbányászok információi szerint valami nagy dologra készült a PUBG Corp. Nos, aki a PUBG 2-t vagy más PUBG univerzumában játszódó címet várt, annak csalódnia kellett. Még az úgynevezett „élet mód”, amit a GTA Online mintájára készítenek, az sem érkezett meg, de jó hír, hogy nem fogunk üres kézzel távozni. Meglepetés az akadt, még ha nem is olyan nagy, mint vártuk.

PCL 2020

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1310142376707383296

 

Először is a PCL 2020 őszi szezonja október 2-án veszi kezdetét és 23-áig fog tartani, ráadásul egy menő előzetessel is készültek a játékok tiszteletére. Aki szereti a PUBG esport részét, az garantáltan nem fog unatkozni októberben.

Új pálya

Az új pályáról egyelőre még nem rántották le teljes egészében a leplet, viszont jó hír, hogy már tudjuk, hogy mikor is próbálhatjuk ki először. A Paramo névre keresztelt pálya október 14-én, azaz kicsivel több mint 2 hét múlva érkezik majd a tesztszerverekre, október 21-én pedig már az éles szerverekre is megérkezik a 9.1-es update-tel egyetemben. Ezzel együtt új cross motor is érkezik és talán még a nemrég látott helikoptereket is megkapjuk ebben a szezonban.

Ajándék skin

A Maple M416 korábban csak az ázsiai régiókban volt elérhető, ott is csak ideiglenesen. Azóta pedig a PUBG egyik legértékesebb skinje, hiszen csupán egyedi kóddal lehet beszerezni, amit a feketepiacon szép számmal árulnak. Nagyjából 200 ezer forintért lehet beszerezni a Maple M416-ot, most viszont az ázsiai felhasználók ingyen hozzájuthatnak.

https://www.youtube.com/watch?v=7EOk-EAk6QI

 

A jó hír, hogy minket sem zártak ki az akcióból, viszont egy kis trükközésre lesz szükségünk. Jelenleg úgy tudunk beszerezni egyet a fentebbi skinből, ha összegyűjtünk 15 „juharlevelet”. Ezeket úgy lehet begyűjteni, hogy bejelentkezünk a PUBG-be és rákattintunk a bal felül lévő felületre, ezt viszont csak a kínai felhasználók látják. A jó hír, hogy ha átállítjuk a Windows nyelvét egyszerűsített kínaira, akkor nekünk is megjelenik az ajánlat, ezt követően pedig minden nap be kell majd jelentkeznünk és gyűjteni a leveleket.

Az új PUBG cím tehát várat még magára, de az új pálya majd remélhetőleg lefoglal mindenkit egy jó ideig..

Ezt láttad már?

Titokzatos csomagot küldött a PUBG Corp.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×