Harmadik születésnapját ünnepli a Fortnite Battle Royale. Az ünnepi esemény során ingyenes tartalmakhoz juthatnak hozzá a játékosok.

Harmadik születésnapját ünnepli a Fortnite Battle Royale. Az Epic Games egy hatalmas szülinapi bulira invitálja a játékosokat, amin rendhagyó módon nem mi ajándékozunk, hanem a játék minket. Ha teljesítünk pár meglehetősen egyszerű feladatot, ingyen játékbeli tartalmak landolnak a gyűjteményünkben. Ráadásul egy-kettő még jópofa is lett.

Ezúttal egy hatalmas hármas alakú gyertyával megpakolt tortát vehetünk a hátunkra, ha teljesítünk a szülinapi feladatok közül négyet. Azoknak, akik már a korábbi születésnapokon is részt vettek, ez lehet a harmadik „tortatáskájuk”.

A limitált ideig elérhető feladatok a következők:

  • Játsszunk le 10 meccset.
  • Táncoljunk 10 különböző születésnapi torta előtt.
  • Éljünk túl 500 játékost.
  • Szerezzünk HP-t vagy pajzsot a születésnapi tortákból.
  • 4 küldetés teljesítésével pedig megkapjuk a Birthday Cake Back Blinget.

A feladatok, ahogy korábban is említettük, pofon egyszerűek és biztosan sokaknak már készen is vannak. Az alapfeladat során, miszerint „játsszunk le 10 Battle Royale meccset”, nagyjából az összes küldetést abszolválni lehet. A torták körül nagy a kalamajka, ezért érdemes tudni, hogy merre keressük őket. Ráadásul ha az összes táncot összehoztuk, akkor utána rá lehet menni a tortaevésre, aminek a végeredménye egy igazán masszív, 80 ezer XP-s jutalom.

A születésnapi torták elhelyezkedései a térképen:

Jó ünneplést kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×