A Budapest 5 CS:GO csatának régi-régi tagja, Patrik „bodito” Boda pihenőre megy, helyét pedig nem más, mint Kolor veszi át.

Néhány órával korábban „keserédes” hírt osztott meg a Budapest 5 CS:GO csapata. Patrik „bodito” Boda pihenőre vonul, helyére azonban máris találtak valakit. A közlemény szerint ennek oka egyfajta kiégés, így szükségessé vált, hogy -egy időre- távozzon a csapatból.

„Nem tudta azt a teljesítményt nyújtani az utóbbi időben, amit elvárt magától és amit mi is elvártunk tőle.”

„Az okokra nem tudtunk fényt deríteni, rendesen játszott és gyakorolt, viszont árnyéka önmagának. Oka valószínűleg a berkeinkben nagyon gyakran előforduló kiégés” – írta a BP5 a Facebookon.

bodito

„Nem tudom magam sem pontosan a teljesítményem romlásának okát, csak találgatni tudok. Annyit tudok ígérni, hogy frissebben és erősebben fogok majd visszatérni. Addig is peace out” – írta bodito saját Facebook oldalán.

A jó hír viszont, hogy a csapat 6. helyére meg is érkezett az új játékos Kolor személyében, aki korábban már volt a Budapest 5 csapatának tagja. 2020. szeptember 2-tól a spanyol Wizards Esports Club játékosa.

„A jó hírünk, hogy Ádám ‘kolor’ Domoszlay csatlakozik a csapathoz, mint 6. ember, Ő az egyik legtehetségesebb magyar játékos és eddig parlagon hevert, most viszont úgy döntött, hogy teljes erővel visszatér hozzánk” – írta a BP5.

Kép: BP5 Facebook

A Budapest 5 folytatja a felkészülést, hogy minél összeszedettebben vegyenek részt az előttük álló megmérettetéseken.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×