Egy újabb érdekes mozdulatot produkált az egyik Apex Legends játékos. Még Macskanő is megirigyelné ezt a plafonról szerzett killt.

Az Apex Legends-ben a különböző karakterekkel, más és más játékstílusra vagyunk képesek. Attól függően, hogy milyen karaktert választunk érkezik egyfajta arzenál is, melyet szabadon használhatunk a játék során. Az alábbi killt, azonban még Macskanő is megirigyelné.

Az egyik Apex játékos Labs-nél talált egy nagyon érdekes búvóhelyet. A nyitott ajtót felhasználva macskaügyességgel, a plafonon lógó csövekre ugrott, ahol a csata hevéből kimozdulva tölteni kezdte a pajzsát. Eközben a társai a szobában elestek és az ellenfél már a kivégzésükre készült. Hősünk ekkor akcióba lendült és az animáció közepén leszedte a veszedelmes ellenfelet. Az ellenség társa eközben berontott a terembe, de nem tudtak számára pontos infót adni arról, hogy honnan is jött a lövedék. Még időben sikerült kiszaladniuk a szobából, de ekkor főhősünk kimozdult helyéről és megszerezte a double killt.

A friendly reminder to always check the ceiling before executing your enemies 🙂 from r/apexlegends

Érdekes pozíció és mindenképp kreatív. Egy jó tanács annak, aki Labs felé veszi az irányt. Mindig nézz fel a plafonra!

Nektek van ilyen különleges búvóhelyetek a pályán?

×