Mindenkit home office-ra kényszerített a koronavírus az irodában, de sebaj, mert az új Battle Royale gamer PC-nk pont ideális otthonra játékhoz – és na jó, munkára is.

Sokan szoktátok kérdezni tőlünk, hogy pontosan hogyan érdemes PC hardvereket összeválogatnotok. Snow már nagyon sok cikkben foglalkozott különböző árkategóriájú buildekkel, és most nagy örömmel jelenthetjük be nektek, hogy elkészült az első megvásárolható darab!

A Battle Royale gaming PC-nken kényelmesen elfut az összes fontos Battle Royale és esport cím. Hogy bemutassuk, mit is tud a gép, meglátogattuk social media menedzserünket, Petrát, és összeszereltük vele a gépet! Persze a koronavírus okozta helyzetre való tekintettel betartottuk az összes óvintézkedést… Na de ezt meglátjátok majd a videóban!

Nézzük is, mi került ebbe a Battle Royale-ra kifejlesztett PC-be!

 

Érdekel titeket ez a gép? Tervezitek esetleg megvásárolni? Milyen gépeket vásárolnátok még szívesen tőlünk? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a sorozat következő részeiről sem!

https://www.facebook.com/groups/techinfohun/

×