A GOG bejelentette, hogy a Metal Gear, a Metal Gear Solid, a Metal Gear Solid 2: Substance és további öt klasszikus Konami játék elérhető a boltban.

Nem is olyan rég több pletyka és szivárgás is felröppent a klasszikus Metal Gear Solid játékok kapcsán. Egy rajongó például az első rész felújított változatán dolgozik, miközben állítólag PS5 remake is készül az első Metal Gear Solidból.

Mindeközben a GOG elhozta PC-re a Metal Gear játékokat, és további 5 régi Konami játékot.

Kép: GOG

Nemrég a GOG bejelentette, hogy a Metal Gear, a Metal Gear Solid, a Metal Gear Solid 2: Substance és további öt klasszikus Konami játék került a boltba. Azok, akik imádták régen a játékot, és nincs már konzoljuk, most újra megkaphatják az élményt. Ami azt illeti, én magam is behúzom a címeket.

Az első Metal Gear megjelenésekor a lopakodó játékok egyik megújítója volt, mely később meghatározta a videojáték-ipart. A Metal Gear Solid a játékok egyik legfontosabb címe, mellyel Kojima magas szintre emelte a történetmesélést és az akciót 1998-ban. A Metal Gear Solid 2 pedig csak tovább mélyítette mindezt. Nem beszélve arról, hogy mekkora meglepetést okozott akkor PS2-n a grafikájával.

A GOG kínálatában a következő Konami játékok lettek még elérhetők

Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra csomag, ami tartalmazza az alábbi játékokat:

  • Castlevania
  • Castlevania 2: Simon’s Quest
  • Castlevania 3: Dracula’s Curse
  • Contra
  • Super C

Érdekes látni, hogy egyre több Hideo Kojima játék válik elérhetővé PC-n. A legutóbbi játéka, a Death Stranding a PS4 után az év elején lett elérhető a platformon. A régi játékok az új konzolokon ritkán vagy egyáltalán nem érhetők el, így én most nagyon örülök, hogy újra lehet játszani ezeket a klasszikus címeket. Mentem játszani…

A játékokat itt találjátok.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×