Pörög tovább a Fortnite kánon és most úgy tűnik, hogy Tony Stark is kiveszi a részét belőle. A Battle Bus átalakítás alatt áll, hamarosan kiderül, mi a szerepe.

Tony Stark egyértelműen a Marvel univerzum egyik legbriliánsabb elméje. Nem hiába vált önerőből szuperhőssé, a Vasember (Iron Man) páncélt ugyanis ő maga tervezte és építette.

Az Epic Games nagy sikerű játékában, a Fortnite-ban is bejárhatjuk a Stark birtokot, a híres Stark Industries-zal együtt. A vállalkozószelleműek megpróbálhatják magát a karaktert is két vállra fektetni, ám ez nem a legegyszerűbb feladat. Ha sikerül, akkor természetesen a játék is honorálja mindezt, megkapjuk Vasember kesztyűjét és képességeit.

The Battle Bus can now be found inside the workshop at Stark Industries! from FortNiteBR

S ha már ott van a játékban Tony Stark, a meglévő technológiákra is rányomja a saját bélyegét. A napokban megjelent ugyanis egy Battle Bus a Stark Industries épület gyárszektorában és nagyon úgy fest, hogy komoly munkálatok folynak rajta.

A kíváncsi adatbányászok utána is néztek az esetnek, s kiderült, hogy hamarosan egy Battle Bus fejlesztés érkezik a játékba. Ezt a történet szerint Vasembernek, vagyis Tony Starknak fogjuk hát köszönni.

 

Már egy átalakított modellt is elő tudtak halászni a kliensből a leakerek, ami jól mutatja, hogy mire lehet majd számítani. Véleményem szerint ezen a modellen még tovább fognak dolgozni a fejlesztők, a jelenleg fellelhető busz csupán a végleges bétája lehet.

Új hanghatásokat is kap majd a gépezet, aminek szinte biztos, hogy kulcsfontosságú szerepe lesz a játék történetére nézve.

Hogy egészen pontosan mikor láthatjuk az átalakított masinát, sajnos még nem tudni. Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy akár már jövő héten felbukkanhat a játékban az új verzió.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×