A Cyberpunk 2077 és az Adidas összeállt, és terveztek egy igazán sci-fi stílusú sneakert, melyet minden gamer büszkén hordhat.

A nemrég történt Cyberpunk 2077 online bemutató közben azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy a piacon már olyan sok termék van, mely a még meg sem jelent CD Projekt RED játék alapján készült. Energiaital, törölköző, ruhák, pólók, gamer szék, videókártya, PC, bejelentett Netflix anime, egyedi Xbox One, gamer kiegészítők és még sorolhatnánk. A Cyberpunk 2077 körül már most óriási a kultusz, pedig a közönség még egyáltalán nem próbálta ki a játékot.

Elvileg most az Adidas készül bemutatni Cyberpunk 2077 termékét: az Adidas x9000l4 boost x CyberPunk sneakert.

Ha valaki annyira rajong már most a Cyberpunk 2077-ért, akkor ez a lábbeli neki való, főleg ha szereti a sneaker stílust. Egy Instagram bejegyzés alapján úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED és az Adidas limitált kiadású cipővel készül, melyet a természetesen a játék világ ihletett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

First Look: adidas x9000l4 boost x CyberPunk ⚡️??

??® (@solebyjc) által megosztott bejegyzés,

Sajnos az Adidas nem jelentette be hivatalosan a terméket még, de az ismert gyűjtő/blogger, solebyjc gyakran kap meg korai mintákat. Talán nem lett volna szabad, te megosztotta.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Neked hogy tetszik a Cyberpunk cipő? Felvennéd a melóba vagy az iskolába?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×