Egy rajongói oldal szerint a Black Ops zombimódok ikonikus karaktere látható egy új Warzone fotón, mely az Activision blogján jelent meg.

Ahogy az már talán sokak számára ismert, a Call of Duty: Warzone hamarosan a Call of Duty: Black Ops Cold War eseményeivel, frissítéseivel él majd tovább. Ez azt jelenti, hogy a Cold War tartalmaival párhuzamosan frissülnek majd a Warzone tartalmai is. Tegnap írtunk arról, hogy szivárgások szerint készül egy Zombie Royale játékmód is, amivel Verdansk területét is ellepik a zombik, ahogyan a zombimód visszatér a Black Ops-ban is.

A ModernWarzone Twitter oldal szerint Nikolai Belinski Primis verziója látható a Warzone vadonatúj képén, ami az Activision blogján jelent meg.

 

A képen középen látható az említett alak. Kép: Activision

Ez a Nikolai verzió eredetileg a Black Ops 2-ben, 3-ban és 4-ben volt látható, és elég egyedi dizájnnal rendelkezik. Ha összehasonlítjuk a képen látható személyt Nikolai Primis képével, látható, hogy nagyon hasonlóak.

Kép: Twitter

Nem lenne meglepő az sem, ha az Activision szándékosan osztott volna meg ilyen képet. Néhány hónappal azelőtt, hogy bejelentették volna annak megnyitását, már megosztottak egy képet a stadionról úgy, hogy annak teteje nyitva volt. Így az is lehet, hogy Nikolai sem véletlenül jelent meg. Lehetséges, hogy miután tényleg megjelenik majd valamiféle zombimód a Warzone-ban, Nikolainak is szerepe lesz, illetve nyilván játszható operátorként is elérthető lesz.

Ez persze egyelőre csak feltételezés. Nikolaj Belinski őrmester egyébként orosz katona volt, aki a Vörös Hadseregben szolgált, és a korábbi címek zombimódjainak játszható főszereplője.

Ezt láttad már?

Megindul a horda – Zombie Royale mód jöhet a Warzone-ba

×