Sokak első MMO-élménye hamarosan ellátogat a Steamre. Ráadásul az Old School verzió is követni fogja. A kaland októberben kezdődik.

Az eredeti RuneScape még 2001-ben jelent meg browser játék formájában. Sok ezer ember első MMO-élménye volt. Itt tapasztalhatták meg elsőként, hogy milyen szetteket farmolni, vagy magasabb szintű játékosokba botlani és elszenvedni az erejüket.

Természetesen 19 év alatt sokat fejlődött a játék, a 2001-es verziót már csak simán „Old School RuneScape” néven emlegetik a játékosok. Most, a Steam lehetőséget ad arra a felhasználóinak, hogy a Valve platformján keresztül merüljenek el a RuneScape világában.

 

A platformhoz híven az achivementek, jelvények, cserélhető kártyák is megtalálhatók lesznek a Steam-verzióban, vagyis a régi motorosok új célok elé nézhetnek. Arról nem is beszélve, hogy emiatt semmit sem kell hátrahagyniuk. A Steam felhasználónk összeköthetjük a RuneSpace accountunkkal, így lényegében új környezetben folytathatjuk a régi mentésünket.

Az új platform hozadéka továbbá a hamarosan megjelenő néhány változtatás. A RuneScape producere azt ígérte, hogy fel fogják dobni a játék elejét, hogy szívesen maradjanak a játékosok. Sőt még a felhasználói felületen is módosítanak egy kicsit.

A RuneScape Steam-verziója október 14-én jelenik meg, 2021-ben pedig az Old School RuneScape is ellátogat a platformra majd.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×