Egy friss Fortnite leak leleplezte, hogy Rocket League POI-jal bővül a játék. Egyelőre ne várjuk semmi extravagánsat a játéktól, mindenesetre várjuk, hogy mit főzött ki az Epic.

Ahogy a Fortnite szezonok alatt megszokhattuk az Epic ismét egy kollaborációs eventtel spékeli meg a Battle Royale játékmódját. Ezúttal Rocket League POI-jal bővül a játék, de azt, hogy pontosan mit fog takarni, még nem tudjuk.

Az új szezonban Marveles főnöseink Galactusszal szálnak szembe a világ megmentéséért. Ez nem jelenti azt, hogy a Bosszúállók mellé nem férne be egy kis autós foci. Az Epic a Psyonix-szal összeállva hozza el az eventet, és a játék egy Rocket League POI-jal bővíti a felhozatalt. Az adatbányászoknak persze nem kellet sok és már is találtak egy két erre utaló nyomot.

Most ne arra gondoljuk, hogy a játékon belül lehet majd kocsi focizni, hanem inkább, mint John Wick esetében skin, valamint egy ház kerülhet be a játékba. A RL témájú házról már képek is kikerültek:

Játékok, szobrok, trófeák színesítik a házat. Ezenfelül egy RL témájú autó is csatlakozhat a felhozatalhoz. Mind a két játékban lehet turbózni, így annyira nem is állna egymástól messze a két világ. Az első tárgyak szeptember 26-án jelennek meg a pályán, így ne lepődjünk meg, ha díszes társaságban kell felfedeznünk az újdonságokat.

Ha pedig kipróbálnád a Rocket League-t, akkor ezen a linken keresztül ti is beszerezhetitek a játékot.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×