Pokimane egy videóban mutatta be, hogy hogyan osztott szét 10 000 dollárt random Twitch streamereknek, hogy támogassa a közösséget.

Pokimane, a népszerű streamer nemrég tért vissza a rendszeres élő adásokhoz egy hónapos szünet után. Persze nem csak ő volt ezzel így: több ismert tartalomgyártó indított újra élő adást, köztük Ninja is, miután befuccsolt a Mixer. Bár többnyire a legnézettebb streamerek kerülnek előtérbe, a kis streamerek is nagyon fontosak, és nagyon jó látni, amikor a nagyok támogatják őket.

Pokimane úgy döntött, 10 ezer dollárt oszt szét donate és feliratkozás formájában random streamerek csatornáján.

 

Természetesen a streamerek nem voltak felkészülve a különleges adományokra, így meglepetésként érte őket a dolog. Pokimane csaknem hét éve közvetít a Twitchen és ez idő alatt több mint 5,6 millió követőt szerzett magának. Mondanunk sem kell, a rengeteg Twitch feliratkozásnak, egyéb támogatásnak, valamint szponzori szerződéseknek köszönhetően van mit a tejbe aprítania.

Most bebizonyította, hogy nem sajnálja a pénzt a többi tartalomgyártó megsegítésére. Bár őszintén szólva azt gondolom, hogy ez az összeg nem fáj neki majd annyira, reklámnak viszont nagyon is jó. Pokimane elmondta, hogy rengeteget köszönhet a Twitch közösségnek, így szeretett volna adományozni barátainak és kisebb streamereknek. A különböző csatornákon összesen 10 ezer dollárt, az az több mint 3,1 millió forintot osztott szét donate és feliratkozás formájában.

Amiért érdemes megnézni a videót, az a streamerek reakciója. Egyesek számára ugyanis nagyon sokat jelent ez a pénzbeli és lelki támogatás. Főleg miután a koronavírus-járvány erősen hatott a gazdaságra, van olyan, akinek külön jól jön most a segítség. Bár a nagyon híres streamerek néha ellentmondásos módon viselkednek, törődnek a közösséggel, és meghálálják, amit kaptak tőle.

De is adományoznál másnak, ha megtehetnéd?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×