Egy youtuber nemrég olyan hibát fedezett fel a játékban, ami lehetővé teszi, hogy igen gyorsan fejlődjünk a Battle Pass-ban. Persze türelem az kell hozzá.

Érdekes, hogy a Fortnite mostanában tele van Marvel tartalommal, így talán az sem lenne meglepő, hogy ha előbb-utóbb végtelen kövekkel is találkoznánk. Nos, lehet hogy már valamilyen formában jelen vannak a kövek, ugyanis végtelen XP hibával már lehet találkozni.

Ahogy minden évadban és minden héten, az Epic Games igyekszik elég kihívást adni a játékosoknak, hogy megfelelő mennyiségű XP-t lehessen farmolni. Az utóbbi szezonok során ráadásul jött pár különleges jutalom is, ami kedvez a Marvel rajongóknak.

Ezért aztán tényleg megéri gyűjteni az XP-t.

Kép: Epic Games

Mivel sokan szerették volna megtalálni az XP-gyűjtés leggyorsabb módját, fény derült egy glitch-re is, ami ügyes kitartással akár végtelent ad belőle.

Nemrég a Youtuber Glitch King mutatta be, hogy hogyan lehet sok-sok XP-t szerezni (persze nem egyszerre), miközben a szokásos kihívásokat teljesítette. A bomba hatástalanítása ugyan csak 500 XP-t ad, de ha lefestjük a tartályt, akkor a folyamat megismétlődik. Így meccsenként 2500 XP-hez lehet jutni, de ez folyamatosan megismételhető. Meccsenként ötször lehet lefújni, és minden alkalommal 500 XP-t ad.

 

Nyilván a 2500 XP nem olyan sok, és nem tűnik a folyamat olyan csábítónak, mint mikor milliókat lehetett egy trükkel farmolni, de ha valaki türelmes, igen könnyen növelheti a Battle Pass szintet.

Sajnos azonban az XP tankolásnak vannak hátrányai is, így nem árt óvatosnak lenni. Mivel ez egy egyértelmű hiba kihasználása, így előfordulhat, hogy utolér az Epic haragja, és bannal bünteti a tevékenységet.

Ha azonban úgy érzed, hogy megéri a kockázatot, akkor hajrá. De vajon megéri? Döntsd el te!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×