A Valve feltámasztotta a sikeres zombiszériát.

Őszintén szólva nem teljesen értem, hogy miért lett ennyire elfeledve a Left 4 Dead 2, hiszen annak idején az egyik legjobb multiplayer játék volt, de ennek már 10 éve. Egy ideig érkeztek még frissítések, aztán a Valve teljesen magára hagyta a játékot. Viszont nemrég bejelentették, hogy érkezik egy nagy kiegészítő, ami visszacsalogatja majd az egykori rajongókat. Nos, a Last Stand frissítés berobbant, ennek örömére pedig ingyenessé is tették a játékot pár nap erejéig.

A képen látható „Tank” zombi fejét érdemes célozni

Akiknek kimaradt volna esetleg az életükből a Left 4 Dead széria, a történet szerint hirtelen beütött a zombijárvány és néhány ismeretlen összeáll, hogy együtt éljék túl a borzalmakat. A játék single és multiplayer része is történetközpontú, azaz végig kell menni az előre scriptelt pályán, amíg a következő biztonságos pontra nem ér csapatunk. A lényeg, hogy minél többen életben maradjunk, ugyanis a gépen túl a barátaink is beugorhatnak az NPC-k helyére, azaz co-opban is élvezhetjük a zombimészárlást. A multiplayerben pedig 4 túlélő csap össze a zombisereggel, viszont a zombik hadseregét is 4 játékos erősíti, akik különleges zombik bőrébe bújva próbálják megtörni a csapat egyensúlyát. Ennek köszönhetően az is megtörténhet, hogy nem érünk a pálya végére, ugyanis ha mindenkit elkapnak, akkor nincs menekvés.

 

Az új történet a Left 4 Deadből ismert világítótoronyban játszódik, viszont alaposan megtömték tartalommal ezt a gigaupdate-et. 26 vadiúj pálya, új Scavenge arénák, új ellenfelek, új animációk és megannyi hibajavítás került be a csomagba.

Korábban osztogatták már ingyen is a Left 4 Dead 2-t, de akinek mégsem lenne meg a játék, az most 3 napon keresztül ingyen és bérmentve kipróbálhatja. Ha pedig a későbbiekben is elő szeretnénk venni, akkor 80%-os akció akciónak hála egy jelképes 1,8 euróért a raktárunkban tudhatjuk a címet.

A Left 4 Dead 2-t erre találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×