Hamarosan új fejezet kezdődik a Hearthstone Battlegrounds könyvében. A fejlesztők nagy változásokat ígérnek, ám még nem árulták el, hogy mik lesznek ezek.

Hamarosan érkezik a Hearthstone Battlegrounds új rangsorolt rendszere. Ez azt jelenti, hogy már csak napok maradták hátra az aktuális szezonból. Az új érkezésével mindenki tiszta lappal indulhat.

A változás már hivatalos, a Blizzard már bejelentést is tett. Mindemellett az új rendszer érkezése nem meglepetés, egy ideje már el voltak vetve az információ magjai. A fejlesztők egy Reddit AMA (Ask me Anything) keretein belül már közölték a közösséggel, hogy ilyen jellegű terveik vannak.

Blizzard

Ami érdekes viszont, hogy a fejlesztők annál többet eddig nem árultak el, hogy új rendszer érkezik. Nem tudjuk, hogy pontosan miben fog változni a Hearthstone Battlegrounds. Sokan úgy vélik, hogy akár új minion törzsek érkezhetnek, amik az új rangsorolt módot még tovább színesítik majd.

Összességében ez utóbbi nem egy elrugaszkodott feltevés, tekintve, hogy eddig csupán kisebb újdonságok érkeztek a játékmódba a Scholomance Academy során. Egy-egy új hősnél és pár minionnál biztosan tudnak többet is a fejlesztők…

Ha így történik, akkor a legbiztonságosabb tipp, hogy a Warcraft világából az Elementalokat vonják be a játékmódba a fejlesztők. Ám hallottam olyan lehetőséget is, hogy a totemek kategóriája is játszható formában jelenhet majd meg.

Teljesen mindegy, hogy milyen jellegű változás érkezik a rendszerbe, vagy milyen új tartalommal látnak el minket a fejlesztők, a következő hét biztosan nagyon izgalmas lesz a Hearthstone és a Hearthstone Battlegrounds játékosok számára.

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×