Az olcsó áraikkal hódítanak a továbbiakban.

Már több mint egy éve használhatjuk ingyen a DIGIMobil mobilinternet-csomagját, de úgy tűnik, minden jónak vége szakad egyszer. A jó hír, hogy csak 2021-ben kezdődik a fizetős időszak, így az idén még ingyen élvezhetjük a szolgáltató nyújtotta előnyöket. Január elsejétől viszont már fizetnünk kell, amennyiben továbbra is szeretnénk használni a DIGIMobil hálózatát.

A termékpaletta legolcsóbb képviselője a JUNIOR díjcsomag, ami mindössze 500 forintba kerül havi szinten, ezért cserébe pedig 10 GB-nyi mobilinternet-keretet ad a szolgáltató.

A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc.

A DIGIMobil jelenlegi lefedettsége

A magasabb adatmennyiséggel rendelkező DIGIMobil MAX díjcsomagra előfizető ügyfeleknek az 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájtnyi belföldi mobilinternet adatforgalom tartozik, és bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat. A fenti ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el. A DIGI mobilhálózatának lefedettségi területét folyamatosan bővíti. A lefedett területek listája, valamint az ajánlat további részletei bővebben a digi.hu/mobil oldalon találhatók.

Többet akarsz tudni a DIGIMobilról?

Brutális akció! – Év végéig havi 50 GB ingyen mobilnetet biztosít a DIGIMobil

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

Forrás: DIGI
Borítókép: Pexels

 

×