A v14.20-as frissítés már tölthető a Fortnite-hoz. A közösség viszont örülhet, ugyanis hamarosan egy eddig be nem jelentett hőssel bővül a játék.

Pár órája elkezdődött a Fortnite szervereinek karbantartása. Az Epic Games élesítette a v14.20-as frissítés, amiben egy új Boss-t, valamint temérdek új tartalmat hoztak az alapjátékba. Ezúttal Wolverine-nel küzdhetünk majd meg Weeping Woods területén, s ha sikerrel járunk, lenyúlhatjuk a képességeit.

Ami viszont érdekes, hogy a Legacies kategória is új elemekkel bővült, ami ráadásul lerántotta a leplet egy hamarosan érkező szuperhősről.

Kaptunk két új Wolverine-hez köthető mérföldkövet. Az egyiket akkor oldhatjuk fel, ha legyőzzük a Boss-t, a másikat pedig akkor, ha teljesítjük az Awakening kihívásokat.

A nagy durranás viszont csak most jön. Kaptunk egy olyan Legacy bejegyzést, ami egy eddig még be nem jelentett karakterhez érkezett. Blade, vagyis Penge lett az alany.

Akkor kaphatjuk majd meg a Daywalker mérföldkövet, ha Blade-del véghezviszünk egy sikeres snipe-ot. Aki tehát Pengével szeretne majd teljesíteni, annak néha fel kell kapnia egy-egy snipert a földről.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg Penge az Item Shopba, de a nyomok alapján valószínűleg pár napon belül.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×