Túl jól nézett ki az első verzió…

Valaki gyűlöli, valaki pedig odáig van (már most) a CD Projekt Red legújabb alkotásáért. Én személy szerint ötszázszor bekarikáztam már a november 19-ét, épp ezért nagyon megörültem, amikor megláttam hétvégén a játék ajánlott gépigényét. Már itt gyanús volt valami, elvégre egy GTX 1060-as lett az ajánlott kártya, én pedig már a korábbi gameplay-ek után azt hittem, ez a minimumra is épp, hogy elég lesz.

 

Mindemellett azt sem kötötték az orrunkra, hogy akkor most ez a 30 fps-hez ajánlott vagy 60-hoz, na meg hogy FullHD vagy 4K felbontásról van szó. Egyszóval rendkívül hiányos volt a körítés, amit a CD Projekt Red kiadott, ez pedig másoknak is feltűnt. Épp ezért elkezdték bombázni a fejlesztőket a kérdésekkel, akik hamar reagáltak és megígérték, jön egy részletesebb gépigény is hamarosan.

Marcin Motmot, a CD Projekt Red közösségi vezetője megígérte, hogy a 4K és Ray Tracing gépigényt is felfedik majd a megjelenéshez közeledve, szóval a maximum grafikához biztosan nem lesz elég a GTX 1060. Korábban foglalkoztunk már egyébként a témával, ám akkor a kiadott minimumnál jóval feljebb lőttünk a gameplay-eket elnézve.

Ilyen gépigényre tippeltünk korábban:

Ilyen magas lenne a Cyberpunk 2077 gépigénye?

 

×