A legújabb szivárgások szerint úgy fest, hogy a Call of Duty: Warzone világát ellephetik a zombik, az új Zombie Royale játékmódban. Hogy mi?!

Miközben rengetegen igen izgatottak a népszerű zombimód visszatérése miatt a Call of Duty: Black Ops Cold War-ban, talán a Warzone playerek számára is készül valami. Egy nemrég történt szivárgás arra utal, hogy a Cold War mellett bizony a Warzone terepén sem lesz hiány a zombikból.

Adatbányászok szerint a zombik a Warzone területére is betörnek.

Kép: TheGamer (illusztráció)

A rajongók tehát arra számíthatnak a jövőben, hogy a zombik megjelennek a Warzone-ban, hiszen adatbányászok legutóbb erre utaló hangfájlokat találtak a népszerű battle royale fájljai között.

Reddit posztjában xShadowZ199 olyan hangfájlokat osztott meg, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy

készül egy úgynevezett Zombie Royale játékmód.

Zombies are coming to Warzone! from r/CODWarzone

A hangfájlokban figyelmeztetést kapnak a játékosok, hogy a zombik erősebbek a gázban, és hogy meg kell védeniük egy helikoptert. A játékosoknak valószínűleg minél több ideig kell túlélni a zombik támadását, mielőtt kimentik őket a területről. Más hangfájlok szerint azok a játékosok, akik meghalnak, zombivá válnak. A zombi playerek elvileg emberi maradványokat is elfogyaszthatnak, hogy visszaváltozzanak emberré, de persze az élő csapattársak ugyanúgy visszavehetik őket.

Azok a játékosok, akik zombivá változnak, különleges tulajdonságokkal és képességekkel rendelkeznek, melyeket az ellenséges játékosok megölésére és az élő csapattársak megsegítésére tudnak használni.

Egyelőre nem világos, hogy ez az új mód milyen területen játszódik, de gyanús, hogy ugyanúgy Verdanskban kap helyet. Azt sem lehet tudni, hogy egy állandó játékmódról van szó, vagy csupán a Call of Duty: Black Ops Cold War tiszteletére készült ideiglenes mód lesz.

Ugyanakkor a hangfájlok elég egyértelmű bizonyítékok arra, hogy az Infinity Ward és a Treyarch igen szórakoztató játékmóddal készül. Zombimódra tehát nem csak a Cold War-ban számíthatunk a jövőben, de a Warzone-ban is. Persze jó kérdés, hogy mikor? Talán pont akkor, amikor megjelenik a Cold War és a Warzone vele együtt él tovább?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×