Eljött a nagy nap.

Már öt éve van piacon a Psyonix rendkívül népszerű autós-focis játéka, a Rocket League, ez idő alatt pedig jó pár játékost vonzott a képernyők elé. Épp emiatt döntött úgy az Epic, hogy megveszi a fejlesztőcsapatot, innentől kezdve pedig már sejthető volt, hogy hamarosan az Epic Launcherében is debütál majd a játék.

 

A mai napon pedig végre bárki kipróbálhatja ingyen és térítésmenetesen a játékot, ehhez csupán egy ingyenes Epic fiókra lesz szükségünk. Egész pontosan délután 17:00-kor veszi kezdetét a free-to-play móka. Ezzel egy időben a Steamről lekerül a játék és mostantól minden új játékosnak az Epic klienséből kell majd indítania a Rocket League-et.

Aki pedig korábban megvásárolta a játékot, az megkapja a hamarosan következő DLC-t és egy egyedi titulust, ezzel pedig megkülönböztethető lesz az új játékosoktól. Akiknek pedig Steamen van meg a játék, azok természetesen továbbra is tudnak majd játszani és frissíteni a Steam kliensén keresztül, a limitáció kizárólag az új játékosokra vonatkozik.

A játékot erre találjátok.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Láttad már a magyar RTX 3080 árakat?

Itt az RTX 3080 – Megvannak a magyar árak

 

Te is várod már a Cyberpunk 2077-et? Nézz szét webshopunkban:

×