Befutott a Fortnite Battle Royale legújabb frissítése, a v14.20. Ez azt jelenti, hogy temérdek új tartalom hullott a nyakunkba, nézzük is őket!

Sokan a tegnapi napra várták a Fortnite legújabb frissítésének megjelenését. Ha tartotta volna magát a fejlesztőcsapat a megszokott rendszerhez, bizony ez így is lett volna. Ám az Epic már jó ideje nem szórakozik ilyen formalitásokkal, ezúttal szerdán élesítették az új csomagot. Szükség volt rá, elvégre most temérdek esemény van a láthatáron. Hamarosan harmadik születésnapját ünnepli a Battle Royale mód, valamint a Rocket League-gel is közös bulit terveznek a fejlesztők.

Arról pedig nem is beszélve, hogy folytatódik a Marvel x Fortnite szezon, s a sztorinak is haladnia kell előre. Olyannyira, hogy egy új Boss is megjelenik a pályán, akinek erejével újabb tömegnyi ellenfelet igázhatunk le. Az új legyőzendő karakter nem lesz más, mint Wolverine (Rozsomák), akit majd Weeping Woods-nál kell keresnünk.

Egy teljesen új LTM is bekerült a kliensbe, Takeover néven találjuk majd meg. Itt is a Marvel tematika áll majd a középpontban.

Új Outfitek és kiegészítők

Az általános bemutató után érkezzenek hát a konkrétumok. Azt adatbányászok természetesen már neki is estek a forrásfájloknak és igyekeztek összeszedni mindent, amit az Epic elrejtett a játékosok orra elöl. Ismét jó pár Outfitet köszönthetünk, na meg a korábban említett eseményekhez tartozó kiegészítők is már befutottak.

Forrás: Hypex Twitter

Forrás: Hypex Twitter

Forrás: Lucas7yoshi

A napokban szó volt arról is, hogy a BTS popbanda hamarosan klippremiert tart a Fortnite Party Royale-ban. Természetesen ezt az eseményt is meglovagolja tartalmakkal a kiadó.

Érkeztek új Emote-ok is:

 

Ahogy írtuk, hamarosan élesedik a Rocket League x Fortnite event is, aminek folyamán tematikus tartalmakat nyithatunk meg magunknak. Például Back Blingeket:

A Marvel téma szerelmesei örülhetnek, ugyanis Wolverine kap egy speciális stílust is. Ugyan azt tudjuk, hogy egyébként is több verzióban érhető el a karakter, ám „Logan” skinjét csak most adta hozzá a lehetőségek tárházához az Epic. Nagyon komolyan veszik a Nexus Wars sztorit.

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×