Egy pici új iPhone mobilt mutathat be októberben az Apple, amennyiben lehet hinni a legutóbbi szivárgásnak. Persze rajta kívül még három mobilt jelenthetnek be.

Érdekes, hogy nem is olyan rég tartott bemutatót az Apple, ahol némi infót kaptunk az Apple Watch 6-ról, illetve az olcsó Apple Watch SE-ről. Erről mi is beszámoltunk, arra viszont talán kevesen számítottak, hogy a szivárgások szerint októberben jön az új bemutató, új mobilos megjelenésekkel.

Úgy fest, több új iPhone telefont is bejelentenek idén, köztük az iPhone 12 minit.

Kép: iPhone 5S (illusztráció)

Egy ismert szivárogtató, L0vetodream csak annyit írt ki a Twitterre, hogy mi lesz a neve az 4 új készüléknek, mellyel készül az Apple. Ezek az iPhone 12 mini, az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max.

Természetesen ez egyelőre csak pletyka, de ha ez igaz, akkor talán kapunk SE-hez hasonló olcsó, de igen kicsi telefont is. Ha minden igaz, az iPhone 12 mini 5,4 inches kijelzővel rendelkezik majd, a 6,1 inches pedig az iPhone 12, miközben a legerősebb iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max 6,1 és 6,7 inches lesz.

A kijelzők méretét persze korábbi szivárgásokból már lehetett tudni, az elnevetések viszont új infók. Az eddig hallottak alapján a négy új iPhone OLED kijelzőt kap majd, és mindegyikben helyet kap az Apple új A14 chipje, 5G támogatás mellett. A Pro változatok valószínűleg 120Hz-es kijelzőfrissítési sebességgel rendelkeznek.

Neked felkeltette az érdeklődések az iPhone 12 mini?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

A képek természetesen illusztrációk.

×